کد خبر:3115
پ
۱۳۹۹۰۲۲۳۱۶۰۵۱۲۶۳۲۲۰۳۷۶۵۵۴

آملی لاریجانی: در ارزیابی دستاوردهای انقلاب نباید گرفتار توهمات القایی دشمنان شد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم رفع مشکلات مردم توسط مسئولان، بزرگنمایی کاستی‌ها و نواقص را کفران نعمت الهی دانست و گفت: در ارزیابی دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن، نباید گرفتار توهماتی شویم که دشمن سعی در القای آن دارد. – ا..

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم رفع مشکلات مردم توسط مسئولان، بزرگنمایی کاستی‌ها و نواقص را کفران نعمت الهی دانست و گفت: در ارزیابی دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن، نباید گرفتار توهماتی شویم که دشمن سعی در القای آن دارد.

– اخبار سیاسی –

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز مجمع که با حضور روسای قوا و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه رجب و اعیاد مبارکه آن، فرارسیدن دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن را تبریک گفت و تصریح کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی حادثه‌ای عظیم در منطقه و جهان بود که آثار آن روزبروز بیشتر آشکار می‌شود و امروز هیچ کشوری نمی‌تواند تاثیر نظام جمهوری اسلامی بر هندسه کلی سیاست‌های جهانی را انکار کند.

وی در ادامه، یکی از مهم‌ترین آثار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را استقلال همه‌جانبه کشور بویژه استقلال سیاسی دانست و افزود: روزی سلاطین این کشور برای انجام امور مملکت از سفارتخانه‌های کشورهای بیگانه دستور می‌گرفتند اما به برکت انقلاب اسلامی، این غل و زنجیرها از پای مردم باز شد و امروز آنچه حاکمیت دارد، اراده و تصمیم ملت برای پیشبرد امور کشور است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اصلی‌ترین دلیل دشمنی دشمنان با نظام جمهوری اسلامی را در استقلال کشور دانست و اظهار کرد: خودباوری، دستاورد دیگری بود که با رهبری داهیانه حضرت امام قدس الله نفسه الزکیه برای مردم به ارمغان آمد و تاثیرات عظیمی که امروز نظام جمهوری اسلامی در سطح جهانی دارد، ناشی از این خودباوری و استقلال است.

آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: گرچه به وجود برخی مشکلات و فاصله میان شرایط موجود تا شرایط مطلوب باید اذعان کرد، اما این کمال ناسپاسی و قدرناشناسی در محضر حق تعالی است که دستاوردهای عظیم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را نبینیم یا آنها را کم اهمیت جلوه دهیم.

وی با بیان اینکه بزرگ جلوه دادن مشکلات و نواقص، موجب یاس و ناامیدی مردم می‌شود، یادآور شد: هیچ تردیدی در این وجود ندارد که اصلی‌ترین مسئولیت و وظیفه مدیران کشور رفع مشکلات و حل گرفتاری‌های مردم است اما در ارزیابی دستاوردهای نظام و انقلاب نباید اسیر توهماتی شویم که دشمنان همواره سعی در القای آن دارند و متاسفانه برخی گروه‌های داخلی نیز در این جریان‌سازی‌های کاذب، به دشمنان کمک می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، نظام جمهوری اسلامی را نظامی یگانه در جهان توصیف کرد و افزود: این نظام از ابتدا با رهبری‌های حضرت امام (ره) و در ادامه حیات خود با رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله العالی، فراتر از مکاتب سیاسی و فلسفی شرق و غرب توانست میان ارزش‌ها و کمالات الهی و مردم‌سالاری، پیوندی عمیق و ناگسستنی ایجاد کند و در چارچوب این نظام، جهانیان شاهد حضور مردم در صحنه اجرا و اثرگذاری بر سرنوشت خود باشند.

آملی لاریجانی با اشاره به ترویج مکتب کمونیسم با جهات الحادی خود در بلوک شرق و همچنین لیبرالیسم با برانگیختن احساسات دنیایی در بلوک غرب، به بن‌بست رسیدن این دیدگاه‌ها و اذعان مروجان آن به شکست این نظریات در جهان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی در میانه برخورد این مکاتب و هیاهوهای حاکم بر جهان، راهی نو به نمایش گذاشت و این پیوند یافتن ارزش‌ها با مردم‌سالاری، خود یک نعمت بزرگ الهی است که باید قدردان آن باشیم.

وی با بیان اینکه عمده کاستی‌ها، ناشی از فشارهای دشمنان و بخشی از آن نیز به دلیل ناکارآمدی برخی از مدیران است، بر ضرورت توجه جدی به مجموع خدمات عظیم نظام و پیشرفت‌های موجود در عرصه‌های گوناگون علمی، فناوری، نظامی، فرهنگی و … تاکید کرد و گفت: در چنین موقعیتی اگر بخواهیم کاستی‌ها را چندبرابر جلوه دهیم، ناسپاسی و کفران نعمت الهی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی از ابتدا به دنبال مبارزه با ظلم و فساد و ترویج عدالت و معنویت بوده و اگر امروز نواقصی وجود دارد، ناشی از نقص در آرمان‌های اولیه انقلاب نیست بلکه این نقص در عملکرد برخی مسئولان بوده و همگی ما موظف به جبران این نقایص هستیم تا خدای ناکرده عملکرد ما موجب واردآمدن خدشه به نظام جمهوری اسلامی نشود.

آملی لاریجانی، خدمت به مردم را عبادت دانست و با بیان اینکه در طول دهه‌های گذشته ایثار و جهاد این مردم سبب پیشبرد اهداف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده است، این امر را موجب سنگین‌تر شدن بار مسئولیت مسئولان دانست و ابراز امیدواری کرد که نظام اسلامی قرن‌ها پابرجا بماند و جهان شاهد انجاز وعده‌ها و دستیابی مردم ایران به آرمان‌ها و اهداف بلند انقلاب اسلامی باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه به مجمع برای بررسی خبر داد و گفت: بررسی سیاست‌های ابلاغی در دستورکار کمیسیون‌ها قرار گرفته و امیدواریم با سرعت و دقت هر چه بیشتر، بررسی‌های لازم در این زمینه صورت گیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با قدردانی از تلاش‌های پرویز داوودی در دوران ریاست دفتر رئیس مجمع، وی را انسانی شریف، فاضل و عالم توصیف و با معرفی اسداللهی از قضات با سابقه دیوان عالی کشور به عنوان رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای وی آرزوی موفقیت کرد.

براساس این گزارش، مواد دیگری از آیین نامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این جلسه بررسی و به تصویب اعضای مجمع رسید.

انتهای پیام/

فدراسیون صنعت نفت ایران