کد خبر:6042
پ
۱۳۹۶۱۲۰۲۱۲۱۳۰۲۲۱۰۱۳۴۱۴۳۰۴

تیم بازرسی مجلس برای پیگیری معضل پسماند از لندفیل سراوان رشت بازدید کرد

گروه استان‌ها- عضو مجمع نمایندگان استان گیلان گفت: به دستور رئیس مجلس گروهی برای پیگیری موضوع پسماند به سراوان آمدند تا از سایت سراوان بازدید و با مسئولان مربوطه صحبت کنند. – اخبار استانها – به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدرضا احمدی شامگاه چهارشن..

تیم بازرسی مجلس برای پیگیری معضل پسماند از لندفیل سراوان رشت بازدید کرد

گروه استان‌ها- عضو مجمع نمایندگان استان گیلان گفت: به دستور رئیس مجلس گروهی برای پیگیری موضوع پسماند به سراوان آمدند تا از سایت سراوان بازدید و با مسئولان مربوطه صحبت کنند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدرضا احمدی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید تیم مستندساز مجلس شورای اسلامی از سایت دپوی زباله سراوان اظهار داشت: برای موضوع ساماندهی پسماند سراوان رشت تذکرات و طرح سوال بسیاری به وزرا و رئیس جمهور داده شد.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر کشور و مسئولان زیادی برای پیگیری موضوع به سراوان آمدند گفت: به دستور قالیباف اکنون گروهی برای پیگیری موضوع به سراوان آمدند تا از سایت سراوان بازدید و با مسئولان مربوطه صحبت کنند.

وی افزود: یکی از اولویت‌های حل معضل پسماند سراوان نخست، بهسازی سایت و گام بعدی انتقال آن به مکان دیگری است و تکمیل نیروگاه زباله‌سوز و کمپوست نیز در دستور کار است همچنین وزیر کشور دستور اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی سایت سراوان را صادر کرد.

معضل پسماند "سراوان" رشت با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان برطرف می‌شود۳ مدیر سابق شهرداری رشت برای تخلف در ساماندهی پسماند سراوان محکوم شدندورود دستگاه قضا به بحران انباشت زباله در منطقه سراوان رشت/ برای مقصرین و متخلفان پرونده قضایی تشکیل می‌شود

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: شیرآبه یا زهرآبه‌ای که هر ثانیه ۱۰ لیتر از پسماند سراوان استخراج می‌شود و در روزهای بارانی به بیش از ۲۰ لیتر می‌رسد وارد سفره‌های زیرزمینی شده و بیماری‌های پوستی، گوارشی، تنفسی و سرطان را به همراه دارد.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به همین علت گیلان دارای رتبه نخست آمار سرطان در سطح کشور است اظهار داشت: البته موضوع پسماند مختص سراوان نبوده و کل استان در حال حاضر با موضوع ساماندهی پسماند مواجه است.

احمدی عنوان کرد: شیرآبه خروجی از سایت پسماند سراوان وارد رودخانه زرجوب و گوهررود می‌شود علاوه بر این فاضلاب شهری، صنعتی و بیمارستانی نیز وارد این دو رودخانه شده و از آن جا وارد اراضی مناطقی نظیر فخب، سیااسطلخ و پیریازار می‌شود.

وی افزود: در این مناطق مردم به کشاورزی مشغول هستند و محصولات تولیدی که با همین زهرآبه‌ها آبیاری شده به بازار عرضه می‌شود و حتی حیوانات نیز از همین آب‌‌ها مصرف می‌کنند لذا همه مسئولان و نمایندگان باید برای حل معضل سراوان پای کار بیایند.

انتهای پیام/۶۱۴/ح

فدراسیون صنعت نفت ایران