حمیدرضا پگاه بازیگر سریال «خانه امن» در برنامه شبهای فیروزهای گفت: در این چند مدت نقشهای تکراری به من پیشنهاد شده بود و به همین دلیل تصمیم گرفتم بازی نکنم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، برنامه شب گذشته «شب فیروزهای» به مناسبت اعیاد قربان تا غدیر و باحضور حمیدرضا پگاه از شبکه ۵ پخش شد.
حمیدرضا پگاه در این برنامه با اشاره به آخرین کارهای خود گفت: آخرین کاری که از من پخش شده سریال «جزیره» در شبکه نمایش خانگی است و آخرین کارم در تلویزیون نیز «خانه امن» است. البته نزدیک به یکسال است که منتظریم یک کار خوب آغاز شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در دوران کرونا کمکار شده است یا خیر، گفت: در دوران کرونا کارهایی داشتم اما از مهرماه سال گذشته تا الان کاری را نپذیرفتم. همیشه سعی میکنم نقش تکراری بازی نکنم و در این چند مدت نقشهای تکراری به من پیشنهاد شده بود و به همین دلیل تصمیم گرفتم بازی نکنم.
بازیگر سریال «خانه امن» درباره حال و هوای دوران نوجوانی خود در ایام عید غدیر گفت: من در دوران نوجوانی ساکن در شرق تهران و خیابان پیروزی بودم. مراسمات نیمه شعبان در شرق تهران و به ویژه خیابان پیروزی همیشه شور و حال خاصی داشته است و خیابان ناصری بسیار معروف است، اما در عید غدیر نیز مراسمات زیادی برپا میشود. خاطرم هست که به مناسبت این عید بزرگ به منزل یکی از بستگان که از خانواده سادات بود میرفتیم.
پگاه در بخش دیگری از این برنامه درباره ورود بازیگران کودک و نوجوان به این عرصه گفت: به نظرم خوب نیست که بچهها زیر ۱۶-۱۷سال وارد رشته بازیگری شوند چرا که کار حرفهای است و آنان هم مثل بقیه آدم بزرگترها شب و روز باید سرکار بروند. همین موضوع باعث میشود که از کودکیشان دور میمانند.
او درباره مسابقه «صفر و یک» که از شبکه دو سیما پخش میشد و اجرایش را برعهده داشت گفت: از دهه ۱۳۸۰ پیشنهاد اجرا زیاد داشتم؛ مسابقه، کارهای گفتوگو محور و … پیشنهاد داشتم. در گذشته اصلا خوب نبود که بازیگری وارد عرصه اجرا بشود، اما این بار دیدم که سدها شکسته شده و خیلیها اجرا کردند و منم ترغیب شدم که این تجربه را داشته باشم. البته مسابقه صفر و یک، مسابقهای استارتاپی بود که برنده و بازنده به آن معنا نداشت.
برنامه تلویزیونی «شب فیروزهای» کاری از گروه اجتماعی شبکه ۵ سیما است که این هفته شنبه تا چهارشنبه به تهیهکنندگی غلامرضا حیدری و با اجرای ابوالفضل آقاخانی از ساعت ۲۱ روی آنتن میرود.
گفتوگو با نویسنده مستوران درباره اقتباس / آیا پشتِ سیمرغِ "مستوران" فقط جادو پنهان شده است؟کمکاریهای تلویزیون در نمایشِ زندگی انبیاء و معصومین/ آرزویی که محمدرضا ورزی در عید غدیر کرد
انتهای پیام/