مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان گفت: در حال حاضر ۲۸۸ واحد تولیدی و صنعتی در استان زنجان، بهشکل مستقیم از سوخت مازوت استفاده میکنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حمید حبیبی با بیان اینکه در شهریور ماه سالجاری تراز تولید بنزین نسبت به مصرف آن در کشور منفی شده بود اظهار داشت: بخشی از آن به دلیل اورهال پالایشگاهها بوده و همچنین به دلیل کاهش ویروس کرونا که با افزایش سفرهای تابستانی همراه بود و باعث شد در کل کشور و استان با این مشکل مواجه شویم.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان، با بیان اینکه تغییرات بین المللی و منطقهای در موضوع انرژی باعث شد که نرخ بنزین و گازوئیل در کشورهای شرقی، غربی و جنوبی کشور به شدت بالا برود بیان کرد: به عنوان مثال گازوئیلی که به مبلغ ۳۰۰ تومان در سطح کشور توزیع میشد، قیمت آن در مرزهای شرقی کشور به ۷۷ هزار تومان برسد و بنزینی که با قیمت یک هزار ۵۰۰ تومان و همچنین سه هزار تومان توزیع میشد، بالای ۴۸ هزار تومان رسید، که این مسائل باعث شد تا میل به قاچاق و انحراف خارج از شبکه و خروج فرآوردههای نفتی از استان بیشتر شود.
تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیجفارس ۲۰ درصد افزایش یافت معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی واقعیت ندارد/تغییری در سهمیه سوخت خودروها نداریم نامه به رئیسی درباره ساماندهی پالایشگاههای کوچک برای افزایش تولید بنزین واکنش وزیر کشور به شایعه گرانی بنزین/ به هیچ وجه تغییری در سهمیه و قیمت رخ نخواهد داد
وی بیان کرد: در این راستا تصمیم بر این شد، کارهایی صورت گیرد که بنزین و گازوئیل به اندازه کافی در دسترس عموم مردم قرار گرفته و به دست مصرف کننده واقعی برسد تا منجر به نارضایتی مردم نشود و همچنین از انحراف خارج از شبکه و قاچاق سوخت پیشگیری شود.
حبیبی با اشاره به اینکه هیچ سهمیه سوختی، از دارندگان خودروها کم نشده است و سهمیه ۶۰ لیتری به قوت خود باقی بود، افزود: دو محدودیت در کل کشور ایجاد شد که استان زنجان هم مستثنی از این محدودیتها نبود؛ محدودیت نخست این بود که تعداد کارتهای آزاد موجود در استان را کاهش دادیم که در داخل شهر این کاهش محسوس نبود و با توجه به اینکه استان زنجان، کریدور تردد شمالغرب کشور است در برخی مناطق محدودیتها را بیشتر کردیم و تعداد کارت آزاد جایگاهها کاهش یافت تا مردم از کارت شخصی خود استفاده کنند تا کارتهای آزاد عاملی برای انحراف خارج از شبکه و قاچاق سوخت از استان نشود.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان، بیان کرد: محدودیت دوم اجرا شده نیز سقف سوخت گیری ۳۰ لیتر بود که این کار به این منظور بود تا مسافران و ماشینهای گذریها سوخت مازاد از استان نگیرند و هر دوی این محدودیتها تا پایان مهرماه جاری رفع خواهد شد و به روال طبیعی باز میگردیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه اورهال پالایشگاههای جنوب کشور نیز به سرانجام رسیده و از دهم مهرماه سالجاری دوباره فازهای جدید پالایشگاه ستاره وارد مدار عملیات میشوند و در روزهای اخیر تراز تولید مثبت شده و مشکلی در خصوص فرآوردههای نفتی بهخصوص بنزین نخواهیم داشت.
حبیبی با بیان اینکه به جز استانهای تهران، ایلام و کرمانشاه به دلیل سفر اربعین، تمام استانهای کشور دارای محدودیت ارائه سوخت بودند گفت: استان زنجان، جز استانهایی بود که در استفاده از سهمیه با رعایت الگوی مصرف شاهد کاهش استفاده از بنزین بودیم و فقط شش درصد از سهمیه تخصیص یافته مصرف شد.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان، ابراز کرد: استانهای منتهی به مسیرهای اربعین حسینی به دلیل دسترسی راحت زائرین به سوخت سهمیه ۶۰ لیتری به قوت خود باقی بود به استثنای تهران در بقیه استانها نیز این محدودیت اعمال شده بود، و طی مکاتبات صورت گرفته و همچنین تراز مثبت انجام شده در آینده نزدیک بنزین استان به حالت طبیعی برخواهد گشت.
انتهای پیام/