جمعی از نمایندگان مجلس طرحی را تحت عنوان منع استفاده مسئولان و مقامات از امکانات و امتیازات ویژه را تهیه و تدوین کردهاند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ۲۹ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح ممنوعیت استفاده مسئولان و مقامات از امکانات و امتیازات ویژه را تهیه و تدوین کرده و جهت رسیدگی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه قوه مقننه کردهاند.
باسمه تعالی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
احتراما طرح ذیل که به امضای ۲۹ نفر از نمایندگان رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم میشود.
مقدمه (دلایل توجیهی):
از شعارهای انقلاب رفع تبعیض و حذف فاصله طبقاتی مردم و مسئولین بود ولی بعد از چهل سال اکنون مسئولین به انحای مختلف از مردم فاصله گرفتهاند. استفاده از خودروهای ایمن و بعضا خارجی، راننده شخصی، نیروهای خدماتی، محافظ، تسهیلات بانکی، تردد از خطوط ویژه ترافیکی، پاویونهای مسافرتی، خانههای سازمانی، تنخواههای خارج از مشمول، تلفن همراه و … آنقدر غرق شده که مسئولین خود را محق میدانند. در این شرایط کدام مسئول برخوردار درد ترافیک وصف خدمات و نداری و خودروی ناامن را بفهمد که درد مردم را دوا کند لذا در این طرح هرگونه تبعیض بین مردم و مسئولین ممنوع میشود.
عنوان طرح: منع استفاده مسئولین و مقامات از امکانات و امتیازهای ویژه
ماده واحده – استفاده مدیران دستگاهها و نهادهای عمومی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی استفاده میکنند و موسسات وابسته یا تحت کنترل آنها از امکانات و خدمات و مزایای دستگاه بیش از حدود زیر ممنوع بوده و متخلف به انفصال از خدمت مجازات میشود.
۱-تملک یا بکارگیری غیرملکی خودرو توسط دستگاهها برای حمل و نقل اشخاص صرفا از نوع ارزانترین خودروی تولید داخل مجاز بوده و دستگاهها مکلفند ظرف یکسال از تاریخ ابلاغ این قانون نسبت به فروش جایگزینی خودروهای تحت مالکیت با خودروهای واجد شرایط این بند اقدام کنند.
۲- استفاده از ترمینالها و مسیرهای تردد ویژه توسط کارکنان و مدیران به استثنای سران قوا و مقامات همطراز، برای انجام ماموریتها به استثنای خودروهای امنیتی و انتظامی با حکم موردی شورای تامین شهرستان و وسائط خدمات اضطراری امبولانس، آتش نشانی و اورژانس ممنوع است.
۳-استفاده از منازل سازمانی توسط مدیران بومی و توسط مدیران غیربومی در شرایط وجود کارکنان فاقد خانه ملکی در آن دستگاه، ممنوع میباشد.
٤- تامین و پرداخت حقوق، مزایا و هزینههای بکارگیری راننده شخصی و محافظ از محل درآمد شخصی فرد بهرهمند ممکن میباشد.
۵- کیفیت و کمیت امکانات دفتری اعم از زیربنا و تجهیزات محل کار مدیران تا سطح مدیران کل مشابه زیردستان، مدیران کل به بالا دو برابر سرانه کارکنان همان دستگاه و مقامات سیاسی به استثنای سران قوا و مقامات هم طراز و بالاتر حسب تعیین در شورای عالی اداری است.
۶- سفر اداری کلیه کارکنان به استثنای مقامات سیاسی با ارزانترین شیوه حمل و نقل ممکن مجاز است و پرداخت وجه بلیط هوایی در انجام هر ماموریت اداری صرفا با مسئولیت، تشخیص و دستور بالاترین مقام دستگاه ممکن میباشد.
به گزارش تسنیم، طبق آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، طرحها و لوایح تقدیمی به هیئت رئیسه برای تبدیل شدن به قانون احتیاج به تصویب در کمیسیون تخصصی و جلسه علنی و همچنین تأیید شورای نگهبان دارد.
انتهای پیام/