کد خبر:2306
پ
۱۴۰۰۱۰۲۷۱۱۲۳۳۱۱۶۹۲۴۵۴۹۷۴۴

برندهای بزرگ خواستار توافق جهانی برای کاهش تولید پلاستیک شدند

برندهای بزرگ بین المللی از جمله کوکاکولا و پپسی روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای خواستار یک پیمان جهانی برای مبارزه با آلودگی پلاستیکی شدند. این پیمان شامل کاهش تولید پلاستیک که یک حوزه کلیدی برای رشد صنعت نفت محسوب می‌شود، می‌باشد. – اخبار اقتصادی – ب..

برندهای بزرگ بین المللی از جمله کوکاکولا و پپسی روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای خواستار یک پیمان جهانی برای مبارزه با آلودگی پلاستیکی شدند. این پیمان شامل کاهش تولید پلاستیک که یک حوزه کلیدی برای رشد صنعت نفت محسوب می‌شود، می‌باشد.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، برندهای بزرگ بین المللی از جمله کوکاکولا و پپسی روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای خواستار یک پیمان جهانی برای مبارزه با آلودگی پلاستیکی شدند. این پیمان شامل کاهش تولید پلاستیک که یک حوزه کلیدی برای رشد صنعت نفت محسوب می‌شود، می‌باشد.

مقامات جهانی قرار است طی سال جاری میلادی در کنفرانس محیط زیست سازمان ملل متحد UNEA 5.2 با یکدیگر دیدار کنند تا مذاکرات را در مورد معاهده‌ای برای مقابله با بحران زباله‌های پلاستیکی که باعث خطرات دفن زباله‌ها، تخریب اقیانوس‌ها و کشتار حیات وحش می‌شود، آغاز کنند.

هنوز مشخص نیست که این توافق بر مدیریت زباله و بازیافت متمرکز خواهد شد یا گام‌های سخت‌تری مانند محدود کردن تولید پلاستیک بردارد، اقدامی که احتمالاً با مقاومت شرکت‌های بزرگ نفتی و شیمیایی و کشورهای بزرگ تولیدکننده پلاستیک مانند ایالات متحده مواجه خواهد شد.

مدت زمان تجزیه زباله‌های مختلف پلاستیکی در دریا چه قدر است؟تلاش فناوران ایرانی برای جایگزینی پلاستیک‌های معمولی با پلاستیک‌های زیست‌ تخریب‌پذیر

بیش از ۷۰ امضاکننده این بیانیه مشترک که روز دوشنبه منتشر شد، شامل شرکت‌های تولید کننده کالای مصرفی مانند یونیلور و نستله می‌شوند که محصولات بی‌شماری را در پلاستیک یکبار مصرف از شامپو گرفته تا تخته‌های شکلات می‌فروشند و همچنین خرده‌فروشی والمارت و بانک فرانسوی بی ان پی پاریباس BNP Paribasنیز از جمله امضاکنندگان هستند.

در این بیانیه آمده است: ما در نقطه حساسی از زمان برای ایجاد یک معاهده جاه طلبانه سازمان ملل هستیم.

این شرکت‌ها همچنین می‌افزایند: کنفرانس UNEA 5.2 سرنوشت‌سازترین و بهترین فرصت برای تغییر روند بحران جهانی آلودگی پلاستیک است. ما نباید آن را از دست بدهیم.

بر اساس این گزارش، کمتر از ۱۰ درصد از کل پلاستیک‌های ساخته شده بازیافت شده است و تحقیقات رویترز در سال گذشته نشان داد که فناوری‌های جدید بازیافت که توسط صنعت پلاستیک تبلیغ می‌شود، برای مبارزه با این مشکل تلاش کرده‌اند.

در عین حال، پیش‌بینی می‌شود که تولید پلاستیک که از نفت و گاز به دست می‌آید تا ۲۰ سال آینده دو برابر شود.

انتهای پیام/

فدراسیون صنعت نفت ایران