کد خبر:4714
پ
۱۳۹۳۱۱۲۱۱۲۱۹۰۳۴۲۵۴۷۱۰۹۴۴

روسیه از بیت کوین برای دریافت پول نفت و گاز خود استفاده می‌کند

روسیه در تلاش برای کاهش استفاده از یورو و دلار و جایگزینی آن با روبل و ارزهای ملی متحدانش مثل چین و ترکیه، احتمالا از بیت کوین هم به‌عنوان یک شیوه پرداخت برای صادرات نفت و گاز خود استفاده می‌کند. – اخبار اقتصادی – به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یو..

روسیه در تلاش برای کاهش استفاده از یورو و دلار و جایگزینی آن با روبل و ارزهای ملی متحدانش مثل چین و ترکیه، احتمالا از بیت کوین هم به‌عنوان یک شیوه پرداخت برای صادرات نفت و گاز خود استفاده می‌کند.

– اخبار اقتصادی –

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یو اس‌ای تودی، رییس کمیته انرژی روسیه در روز پنجشنبه اعلام کرد این کشور احتمالاً از بیت کویت به‌عنوان یک شیوه پرداخت برای صادرات نفت و گاز خود استفاده می‌کند.

این اقدام روسیه بخشی از تلاش این کشور برای کاهش استفاده از یورو و دلار و جایگزینی آن با روبل و ارزهای ملی متحدانش مثل چین و ترکیه است.

پاول زاوالنی، رییس این کمیته در یک بیانیه تلویزیونی اعلام کرد این تصمیم در پاسخ به تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه به‌خاطر جنگ در اوکراین گرفته شده‌است.

وی اشاره کرد کشورهای غربی که هنوز هم نفت و گاز از روسیه وارد می‌کنند باید پرداخت‌های خود را با روبل یا طلا انجام دهند. این تصمیم شامل کشورهای اروپایی که متحد روسیه نیستند هم می‌شود.

شرکت گازپروم روسیه به‌دنبال دریافت پول صادرات گاز به هند به یوروهشدار آژانس بین المللی انرژی در مورد کاهش عرضه نفت به دلیل تحریم روسیه

وی تاکید کرد احتمال این‌که در این پرداخت‌ها از بیت کوین استفاده شود هم وجود دارد.

این بیانیه باعث بالا رفتن بیشتر قیمت گاز در اروپا شده‌است چون بسیاری از خریداران در سراسر جهان از نفت روسیه به‌عنوان شیوه‌ای جهت تحریم این کشور دوری می‌کنند.

زالوانی گفت:«تمام قراردادها به قوت خود باقی هستند و هیچ‌چیز تعهدات آن‌ها را تغییر نمی‌دهد. اما اگر خریداران پرداخت‌های خود را با ارز مورد نیاز روسیه انجام ندهند هیچ نفتی عرضه نخواهد شد».

وی ادامه داد:«گاز تازه اول راه است و سایر منابع انرژی هم تحت تاثیر قرار خواهند گرفت. اگر خریداری برای انرژی ما وجود دارد، یا باید آن را پول آن را با طلا پرداخت کند و یا ارزی که برای ما راحت‌تر باشد، یعنی روبل».

انتهای پیام/۳۶

فدراسیون صنعت نفت ایران