کد خبر:3216
پ
۱۳۹۸۱۲۰۶۱۰۰۸۵۸۶۴۷۱۹۷۸۱۲۵۴

چین طی ۲ سال گذشته تنها ۵۷ درصد از توافق تجاری با آمریکا را اجرا کرد

موسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون (PIIE) در گزارشی اعلام کرد که چین طی دو سال گذشته تنها ۵۷ درصد از توافق تجاری با آمریکا موسوم به “فاز یک” برای خرید کالا و خدمات را اجرا کرده است. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، موسسه اقتصا..

موسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون (PIIE) در گزارشی اعلام کرد که چین طی دو سال گذشته تنها ۵۷ درصد از توافق تجاری با آمریکا موسوم به "فاز یک" برای خرید کالا و خدمات را اجرا کرده است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، موسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون (PIIE) در گزارشی اعلام کرد که چین طی دو سال گذشته تنها ۵۷ درصد از توافق تجاری با آمریکا موسوم به "فاز یک" برای خرید کالا و خدمات را اجرا کرده است. توافقی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به آن می‌بالید و آن را یک "معامله تجاری تاریخی" توصیف می کرد.

بر اساس این گزارش، قرارداد دو کشور که در ژانویه ۲۰۲۰ در واشنگتن به امضا رسید، پکن را ملزم کرد که در طول سال‌های ۲۰۲۰-۲۰۲۱ به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار کالا و خدمات آمریکایی را نسبت به سطوح سال ۲۰۱۷ خریداری کند.

موسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون در گزارش خود نوشت: به عبارت دیگر، چین هیچ یک از ۲۰۰ میلیارد دلار صادرات اضافی را که قرارداد ترامپ وعده داده بود، خریداری نکرد.

روسیه: بعید است اختلافات آمریکا و چین به جنگ تجاریِ تمام عیار منجر شودمازاد تجاری چین و آمریکا به ۲۱ میلیارد دلار رسید

این گزارش اشاره می‌کند که پس از دو سال "افزایش تعرفه‌ها و لفاظی‌ها در مورد جداسازی اقتصاد (دوکشور)"، این معامله کمک چندانی به کاهش ابهام نکرد و از سرمایه‌گذاری تجاری مورد نیاز برای شروع مجدد صادرات ایالات متحده جلوگیری کرد. بیشتر تعرفه های ترامپ همچنان به قوت خود باقی ماند و هزینه های شرکت های آمریکایی را افزایش داد.

شروع همه‌گیری کووید-۱۹ با فروپاشی موقت تجارت کالا در سطح جهان نیز بر این مشکلات افزود.

موسسه پترسون گفت: چین هرگز نتوانست به رقم تعهد شده برسد، زیرا توافقنامه به مراحل پایانی موکول شد و تعهدات خرید اضافی برای سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۰ درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ افزایش یافته بود.

به گفته این موسسه، چین حتی برای رسیدن به سطح پایه خرید در این توافق ۱۳٫۶ میلیارد دلار کمتر کالا و خدمات آمریکایی خریداری کرد.

این در حالی است که هفته گذشته، سارا بیانچی، معاون نماینده تجاری ایالات متحده، گفت که دو کشور در "مرحله دشواری از روابط" قرار دارند.

وی تاکید کرد که کمک‌های دولت چین به شرکت‌ها و سیاست‌های اقتصادی غیربازاری "تهدیدی جدی برای منافع اقتصادی آمریکا" است.

انتهای پیام/

فدراسیون صنعت نفت ایران