کد خبر:2444
پ
۱۳۹۷۰۵۲۹۲۳۴۸۱۲۲۵۸۱۵۰۹۵۵۹۴

کاهش ذخایر نفت آمریکا نشانه ادامه کمبود عرضه در بازار است

ناتوانی اوپک پلاس و شرکت‌های نفت آمریکا در افزایش تولید همگام با بالا رفتن تقاضا باعث شده ذخایر تجاری نفت آمریکا در حال حاضر ۵۲ میلیون بشکه معادل ۴ درصد کمتر از متوسط پنج‌ساله قبل از بحران کرونا باشد. – اخبار اقتصادی – به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل ..

ناتوانی اوپک پلاس و شرکت‌های نفت آمریکا در افزایش تولید همگام با بالا رفتن تقاضا باعث شده ذخایر تجاری نفت آمریکا در حال حاضر ۵۲ میلیون بشکه معادل ۴ درصد کمتر از متوسط پنج‌ساله قبل از بحران کرونا باشد.

– اخبار اقتصادی –

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ذخایر نفتی آمریکا طی ماه گذشته هم رو به کاهش بوده و در حال حاضر پائین‌تر از سطح معمول آن در این فصل قرار دارد. به‌این‌ترتیب قیمت نفت به بالاترین رقم از ۲۰۱۴ رسیده‌است.

در شرایطی که ائتلاف اوپک پلاس و شرکت‌های شیل آمریکا نتوانسته‌اند همگام با روند افزایش سریع تقاضا، تولید خود را افزایش دهند، بازار نفت همچنان با کمبود عرضه مواجه است.

گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام و محصولات نفتی آمریکا در ۵۶ هفته از ۸۱ هفته گذشته رو به کاهش بوده‌است.

ذخایر نفت آمریکا ۲۷۳ میلیون بشکه از زمان اوج آن در جولای ۲۰۲۰ کاهش‌یافته است. این ذخایر طی موج اول همه‌گیری کرونا و قرنطینه‌ها ۲۰۴ میلیون بشکه افزایش‌یافته بود.

ذخایر ثابت شده نفت آمریکا ۲۰ درصد کاهش یافتنیمی از خطوط لوله نفت آمریکا خالی است

ذخایر تجاری نفت آمریکا در حال حاضر ۵۲ میلیون بشکه معادل ۴ درصد کمتر از متوسط پنج‌ساله قبل از بحران کرونا بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ قرار دارد، یعنی پائین‌ترین رقم برای این فصل از سال از ۲۰۱۵٫

ذخایر نفت خام آمریکا ۱۷ میلیون بشکه معادل ۴ درصد کمتر از متوسط پنج‌ساله در آن سال‌هاست.

ذخایر میعانات گازی آمریکا هم با ۲۳ میلیون بشکه معادل ۱۵ درصد کاهش نسبت‌به متوسط پنج‌ساله، در پائین‌ترین رقم از ۲۰۱۴ قرار دارد. فقط ذخیره بنزین آمریکا در شرایط طبیعی و تقریباً به‌اندازه‌ متوسط پنج‌ساله آن سال‌ها محاسبه می‌شود.

کمبود عرضه نفت خام و میعانات گازی قیمت نفت خام برنت و نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا را به بالاترین رقم از اکتبر ۲۰۱۴ رسانده‌است. تاجران نفتی پیش‌بینی می‌کنند عرضه نفت در ادامه سال جدید میلادی هم محدود باشد.

ائتلاف اوپک پلاس در ماه‌های اخیر نسبت‌به کاهش مصرف نفت در نتیجه همه‌گیری کرونای اومیکرون ابراز نگرانی کرده اما تولیدکنندگان شیل آمریکا خطر مازاد تولید را به جان خریده‌اند.

انتهای پیام/۵۴

فدراسیون صنعت نفت ایران